Opbrengsten zijn uiteraard belangrijk, maar belangrijker voor mij is het aangaan van een relatie gebaseerd op vertrouwen en wederzijdse inzet. Alleen op deze manier kan een samenwerking voor alle betrokkenen succesvol zijn. 

Een analyse van uw website, een optimalisatieadvies en twee maanden begeleiding bij de uitvoering heeft u al voor € 500,00.

Wilt u een Google Adwords campagne uitvoeren, dan starten wij samen de campagne op en begeleid ik u gedurende de eerste twee maanden voor hetzelfde tarief van € 500,00.

Wilt u de zoekmachine marketing liever geheel of gedeeltelijk uitbesteden en u concentreren op uw werkzaamheden, dan zijn er pakketten met een vast maandtarief:

  • Google Adwords (SEA) vanaf € 250,00
  • Google Adwords (SEA) + Zoekmachineoptimalisatie (SEO) vanaf € 500,00 

De combinatie Google Adwords (SEA) + Zoekmachineoptimalisatie (SEO) + Conversieoptimalisatie is op offertebasis na een inventariserend gesprek.

Werken op projectbasis of op commissiebasis is voor mij ook geen probleem. Zelfs deelname in uw internetconcept is bespreekbaar. Bij de maandpakketten is Google Analytics inbegrepen. Uiteraard zijn de tarieven exclusief BTW.